Lilleputt trening

Vi minner om trening hver onsdag 18-19 for 5-7 klasse. Fri i vinterferien. Husk innesko og leggbeskyttere. Glenn og Renate

Julefotball i ballhallen.

Julefotball i ballhallen.

Tirsdag 30 desember kl. 17 00 -19 00 inviterer GIL, fotball, alle som går på barneskolen til fotballspilling i ballhallen. Trenere fra fotballgruppa vil være til stede og lede arrangementet.  Deltakerne vil bli delt inn i lag og spille kamper. Husk å ta med treningstøy og sko som ikke setter merker, dette blir gøy.

NB! Denne informasjonen blir kun lagt ut på idrettslaget sine nettmedier, så spre dette videre til naboer og venner. De voksne er velkomne til å komme og se på.

Spørsmål om arrangementet kan rettes til Glenn Hårtveit eller Knut Erik Valand

GIL fotball

Avslutning av fotballsesongen 2014

Spillerne på GIL lilleputt 2014

Tirsdag 9. september ble fotballsesongen 2014 avsluttet. Avslutningen ble markert med brus og is! Takk til alle spillerne for god innsats og godt oppmøte i løpet av sesongen. Vi vil også rette en stor takk til trenerne for alle timer som er lagt ned i løpet av sesongen.

GIL fotballgruppar kjempegodt oppmøte og innsats. Moro å se dere spille fotball. Flott å se og høre foreldre, familie og venner som heier på GIL lagene.

FOTBALLAVSLUTNING

Tirsdag 9 september er det fotballavslutning på banen fra kl 18.00.

Det blir gratis brus og is til alle som spiller fotball,gratis kaffi til voksne.

Salg av brus.

Gils fotballgruppe