Søndag 16. august blir det idrettsdag og fotballturnering for grendelag

Søndag 16. august er det nok en gang klart for idrettsdag med mulighet til å ta oppfylle de fleste av kravene til idrettsmerket. I år er idrettsmerket 100 år og vi håper flest mulig stiller opp. Du får mulighet til å teste formen gjennom spenst og presisjon, hurtighet, styrke og utholdenhet i løpet av dagen. Vi legger opp til øvelser med lengde, kule, løp og sykkel. Trimdelen av merket stiller krav til minst 20 ganger ha gjennomført en fysisk aktivitet av minimum 30 minutters varighet. Denne delen må du selv holde oversikt over. Reglementet for idrettsmerket vil bli opplyst om på dagen.

Tradisjonen tro vil det også bli grendelagsturnering i fotball samme dag. Denne turneringen henter frem konkurranseinstinktet mellom grendene og for en staket stund legges godt naboskap på sidelinjen og alvoret tar over.

Det vil også bli kiosk. 😉

Idrettsmerket