Oppstart spinning

Postet av Grindheim Idrettslag den 10. Okt 2021


Onsdag 13. oktober kl. 19.00 - 20.00 er det oppstart for spinning igjen.

Spinningtimene passer for alle uansett utgangspunkt og tidligere erfaring med spinning! Det er 4 instruktører som veksler på å holde timene, så det er god variasjon fra uke til uke.

Det er 10 plasser på hver time, og det krever påmelding. Påmelding åpner 07.00 samme dag som spinningen er og gjøres gjennom kalenderen på hjemmesiden til GIL. Link blir også delt på Facebook. Om det blir fullt og noen ikke får plass er det viktig å sette seg på venteliste. Da tar vi kontakt om det åpner seg en plass, og blir interessen veldig stor vurderer vi fortløpende å kjøre to økter.

Alle aktiviteter som arrangeres av GIL er forbeholdt idrettslagets medlemmer. Du kan selvfølgelig teste ut spinning selv om du ikke er medlem og ordne medlemskap seinere hvis du vil fortsette med spinning:)

Vi gleder oss til en ny fartsfylt sesong:)

Hilsen Trimgruppa og instruktørene:)


0 Kommentar

Topp tur med Grindheim IL 2021

Postet av Grindheim Idrettslag den 22. Sep 2021


Trimgruppa minner om at klippekort må leveres innen oktober, altså før 1. oktober. Vi kommer da til å ta en opptelling og bestille kopper til premie.

Klippekort legges i postkasse inne på Joker Byremo. Husk å skrive navn på kortet før du leverer!


0 Kommentar

Jaktsesongen nærmer seg

Postet av Grindheim Idrettslag den 4. Sep 2021

De merkede turløypene i området blir godt brukt, og det syns vi er kjempegøy! For at vi skal kunne rydde og merke løyper er vi avhengige av et godt samarbeid med grunneierne.
Når jaktsesongen starter i slutten av september oppfordrer vi folk til å finne turmål utenom de merkede løypene. Se årshjul for jakta for nærmere info.

Mvh Trimgruppa0 Kommentar

Fribading vinteren 21/22

Postet av Grindheim Idrettslag den 30. Aug 2021

Vi i trimgruppa håper denne vinteren blir mer som normalt i forhold til aktiviteter. Vi ønsker da å starte opp med fribading etter et år uten. Denne vil i så fall starte etter høstferien og være på fredagene.

Fribading er et tilbud som GIL har hatt i mange år. Her kan barn komme for å leke og bli trygge i vann. Det er altså ikke snakk om svømmekurs, men frilek i vann.

For at fribadingen skal kunne starte opp er vi avhengig av at foreldre til barn i målgruppa (til og med 7. klasse) stiller opp som badevakter. Vi håper også at noen kan ta på seg ansvaret med å administrere fribadinga ved å få folk på livredningskurs og sette opp vaktlister. 

Vi håper de som har barn i aktuell alder snakker sammen om dette, og tar kontakt med en av oss i trimgruppa. Vi er selvfølgelig behjelpelige med å komme i gang!

Hilsen

Kristin (99 53 94 63) og Anne (99 22 98 72)0 Kommentar

Mandagstrim

Postet av Grindheim Idrettslag den 30. Aug 2021


Juhuuuu!! Vi starter opp igjen med mandagstrim:)

Mandag 6/9 kl. 18.30 starter mandagstrimmen opp igjen i gymsalen på Byremo. 

Aud Irene er klar for å lose treningsglade mennesker gjennom en time med fokus på både kondisjon og styrke ledsaget av fengende musikk. 

Ta med :

Vannflaske, håndkle, underlag(hvis du har)

Dette er en trening for medlemmer i GIL (fra 16 år).

Vi følger fortsatt gjeldende smittevernråd:

- Er du forkjølet/syk? Hold deg hjemme.

- Hold én meter avstand til andre.

- God håndhygiene. Antibac når du kommer.

Hilsen Trimgruppa


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline