Turløype til Hisåsen

Postet av Grindheim Idrettslag den 20. Mar 2021

På grunn av at det pågår hogst er den merkede løypa fra Rekedalen til Hisåsen ufremkommelig. Det er heldigvis fortsatt mulig å komme seg til Hisåsen ved å gå tur/retur på den delen av turen som er merket som rundløype!

Hilsen Trimgruppa




Håndball sesongen 21/22

Postet av Grindheim Idrettslag den 14. Mar 2021

Lyst å spille håndball neste sesong – 21/22? 


Hei alle håndball spillere i Grindheim og andre som har lyst å spille!                                    . 

Vi vil få takke dere alle for god innsats, i en sesong 20/21 som har vært veldig spesiell grunnet Covid 19! Det har blitt få kamper, og treninger fra og til..

Vi i håndball gruppa har begynt planlegginga av neste sesong. Vi håper den ikke preges av Covid 19, men heller av håndball! 

Vi må melde på lag innen 30.april. Etter det kan vi ikke melde på flere lag, og må betale bot dersom vi må trekke lag. Derfor er det viktig for oss å kartlegge best mulig for å melde på «rette lag», slik at vi kan gi best mulig tilbud. Vi trenger derfor en bindende påmelding for neste sesong allerede innen 28. mars 2021. Vi håper alle har lyst å fortsette! Og kjenner du noen, eller hører om noen som ønsker spille håndball, så spre det glade budskap og si de må melde sin interesse;)

For at vi skal kunne lage en oversikt trenger vi at dere sender en sms om du ønsker å være med å spille håndball neste sesong.

Gi tilbakemelding til Anita Ro på telefon: 97110703 eller Grethe Tveit Pettersen på telefon 90990881 innen 28. mars 2021.

Hilsen håndball gruppa i GIL ved Anita Ro, Kristin Pytten, Norunn Tveit og Grethe Tveit Pettersen



Medlemskontigen 2021

Postet av Grindheim Idrettslag den 2. Mar 2021

Vi sender ut medlemskontingenten for 2021.


Prisen er 700 kr for familie og 350 kr for enkeltmedlemmer.

Du kan betale faktura eller på Vipps. 

Skulle du ha noen spørsmål er det bare å ta kontakt på post@grindheimil.no