Sykkeltrim onsdagar klokka 18

I år, som tidlegare år, kan du møte opp ved butikken onsdagar klokka 18:00 for å bli med på hyggelege sykkelturar. Dette gjeld gjennom heile sommaren og ut over hausten. Kvar turen går, blir dei som møter opp einige om der og då. Dette er ikkje eit tilbod berre for dei topptrente. Alle er hjarteleg velkomne!

Idrettsmerket

Tirsdag 6. september kl 18.00 til 20.00 blir det mulighet til å forsøke seg på kravene til idrettsmerket. Du får mulighet til å teste formen gjennom spenst og presisjon, hurtighet, styrke og utholdenhet. Vi legger opp til øvelser med lengde, kule, løp og sykkel. Trimdelen av merket stiller krav til minst 20 ganger ha gjennomført en fysisk aktivitet av minimum 30 minutters varighet. Denne delen må du selv holde oversikt over. Reglene for de ulike øvelsene vil bli opplyst om på dagen.

Når alle krav til idrettsmerket er avlagt må du selv gå inn på nettsiden til Norges Idrettsforbund å registrere din idrettsmerkeprøve. Følg lenken under.

https://www.idrettsforbundet.no/klubbguiden/idrettsmerket/

Kontrollkort for egeninnsat

 

Idrettsdag og bygdeturnering i fotball søndag 12. juni er avlyst

Kommende søndag var det planlagt idrettsdag med mulighet for å avlegge kravene for idrettsmerket og grendelagsturnering i fotball. På grunn av få påmeldte og andre arrangement rundt i nabobygdene samme dag blir arrangementet avlyst.

For de av dere som vil avlegge kravene til idrettsmerket vil det bli lagt til dette på enkelte mandager og onsdager i forbindelse med trimgruppas aktiviteter disse dagene. Mer info om dette kommer snart.

Grendelagsturneringen i fotball vil vi som et forsøk arrangere i romjula da flere er hjemme fra studier og annet. Da kan det jo også passe med en kombinasjon av fysisk aktivitet og sosialt treff. 🙂

Tursti til Byremoheii

I helgen har det vært service på sti og potskasse til Byremoheii. Vinteren hadde gjort sitt med potkassa så den måtte festes bedre. Det er ikke så mange som har vært på toppen så langt etter at postkassa kom opp i romjulsdsagene så håper at det blir flere i løpet av sommeren.

Enkleste og fineste veien opp er å ta til venstre inn på stien der det ligger ei kloppe over et vann sig på veien opp til Lokefjell. Stien går først under noen store grantrær før den blir tydeligere og følger opp Kvernbekken. Der Kvernbekken tar mot venstre går du mot høyre og følger stien et par hundre meter frem til en sti som blemerket med røde merkebånd våren 2015. Merkebåndene er laget av papir og har preg av å ha hengt ute en vinter. Følg sti og merkebånd oppover til du er på toppen. På toppen er det en varde og 10 meter fra varden henger ei postkasse som du kan skrive navnet ditt slik at du er med på trekning av gevinst til høsten.

God tur!!! 🙂

IMG_2147
Utsikt fra varden på toppen av Byremoheii
IMG_9636
Øydnavannet i bakgrunn.
Stien opp langs Kvernbekken er ryddet for einerkratt.
IMG_9625
Det er et par småvann på toppen som er perfekte til avkjøling etter turen opp.

IMG_9617

 

Søndag 12. juni blir det idrettsdag og fotballturnering for grendelag

Søndag 12. juni kl 1200 er det nok en gang klart for idrettsdag med mulighet til å forsøke seg på de fleste av kravene til idrettsmerket. Du får mulighet til å teste formen gjennom spenst og presisjon, hurtighet, styrke og utholdenhet i løpet av dagen. Vi legger opp til øvelser med lengde, kule, løp og sykkel. Trimdelen av merket stiller krav til minst 20 ganger ha gjennomført en fysisk aktivitet av minimum 30 minutters varighet. Denne delen må du selv holde oversikt over. Reglene for de ulike øvelsene vil bli opplyst om på dagen.

Når alle krav til idrettsmerket er avlagt må du selv gå inn på nettsiden til Norges Idrettsforbund å registrere din idrettsmerkeprøve. Følg lenken under så går det lekende lett.

https://www.idrettsforbundet.no/klubbguiden/idrettsmerket/

Kontrollkort for egen innsats

Tradisjonen tro vil det også bli grendelagsturnering i fotball samme dag. Denne turneringen henter frem konkurranseinstinktet mellom grendene og for en stakket stund legges godt naboskap på sidelinjen og alvoret tar over.

Det vil også bli kiosk. 😉

 

Tursti til Byremoheii og postkasser

Nå er romjulsdagene her og et nytt år nærmer seg. Hva er bedre enn å bruke noen timer til å på skogen eller heia før snøen forhåpentligvis dukker opp. I løpet av 2015 har turgruppa gått opp og ryddet sti opp til Byremoheii. Stien ser ut til å ha blitt brukt noe om det da ikke er rådyr og elgen som har tatt den i bruk.

Byremoheii er for mange mer kjent i navn enn at de har vært på toppen. Når vi nå har fått en merket sti opp er målet at flere skal komme til toppen. Stien er en fortsettelse av hovedstien fra Byremo opp mot 2000-merket og Lokefjell. Den går videre rett frem der stien opp til Lokefjell tar en skarp høyresving. Stien er ryddet og merket med noen enkle røde merkebånd. Merkebåndene er litt mindre synlige når de er våte. Toppen er markert med varde selv om det høyeste punkt ligger noen meter lengre nord. Turen er 2,6 km lang  og 400 høydemeter til toppen.

For å lokke enda flere ut på tur er det satt opp to postkasser, Byremoheii og Lokefjell. I postkassene er det lagt loddbøker som det blir trekning på i slutten av september før elgjakta starter. Systemet er enkelt slik at hver gang du er på toppen kan du skrive inn navnet ditt i loddboka for å øke sjansen i lotteriet. Bonusen er at du blir i stadig bedre form. Gevinstene er et samarbeid mellom Intersport på Evje og Grindheim IL.

Postkassa på Byremoheii og utsikt retning Byremo.
Postkassa på Byremoheii og utsikt retning Byremo.

Husk sporløs ferdsel og om du har plass i sekken kan du jo også ta med det andre har mistet i naturen.

 

God tur med hilsen Grindheim IL

Fribading avlyst fredag 27. november

Kommende fredag den 27. november blir fribadingen avlyst siden det er førjulsmarked på Byremo. Det er juleverksted, minikonsert med Shine og tenning av julegran. Håper flest bytter badedrakt med julenissedrakt. 🙂

Spinning måndag 19. oktober

Pga problem med administreringssida for spinning, må påmelding til spinning i dag, måndag 19. oktober, gå direkte til Solfrid på sms til 906 28 966 innan klokka 18:00.

Fribading starter fredag

Tidspunkt 1800-1900 er for foreldre og barn til og med 3. klasse.

Tidspunkt 1900-2000 er for barn fra fjerde klasse og oppover.

Fribadinga er et tilbud til medlemmer av GIL, og info om medlemsskap finnes på heimeside under om GIL.