Jakta er i gang!

Aktiviteten i de merkede løypene i området er stor, og vi syns det er fantastisk at så mange benytter seg av muligheten til å komme seg ut i terrenget! Merkingen av løyper krever tillatelse av grunneiere, og vi er heldige som har et godt samarbeid med de som eier grunnen til de flotte områdene rundt oss.

Nå i jaktsesongen på storvilt oppfordrer trimgruppa turgåere til å vise hensyn og finne andre turmål enn de merkede løypene i den perioden jakten pågår. (Se årshjul for jakt i lenke under)

https://lyngdal.kommune.no/no/meny/landbruk-og-miljo/viltforvaltning/jakt/

Hilsen Trimgruppa

Avslutning sykkeltrim

Høstmørket setter snart en stopper for de lange kveldsturene, og vi tenker det hadde vært koselig med en sosial avslutningstur. Søndag 20. september sykler vi til Lyngdal og spiser lunsj på Jonas B. Avreise fra Joker Byremo kl. 10.30.

På grunn av bordbestilling må vi ha påmelding. Høres dette ut som noe du har lyst til å være med på? Send en SMS til Anne innen fredag 18. september. Håper mange har lyst til å være med:)

Hilsen trimgruppa

Lostur til Ørnemyrfjell

Bli med til Lyngdal kommunes høyeste punkt. Ørnemyrfjell 578 moh. Turen går som ei rundløype via Solitjønn og Ramstadvarden. Flotte utsiktspunkt underveis.

Lengde: 7 km på vei og sti i ulendt terreng. Område: Øvre Flottorp, Lyngdal kommune. Møtested: Øvre Flottorp. Tid: kl. 11.00. Naturlos: Helge Håland.

Arrangør: Grindheim idrettslag. Telefon: 992 29 872.

Felles gåturer

Solnedgang på Ørnefjell
Foto: Bodil Verdal

Når høsten kommer er det tid for å starte opp igjen med aktiviteter i GIL. Vi er usikre på når vi kan starte opp igjen med mandagstrim i gymsalen, og imens vi venter på avklaring har Aud Irene sagt seg villig til å lede an på felles gåturer på mandagene framover:)

Førstkommende mandag, 24. august, går turen til Ørnefjell på Vårdal. For felles kjøring møt opp på krysset 18.15. Ellers oppmøte på Vårdal 18.30. Parkering ved merket område. Følg P-skilt. Håper mange blir med på en flott tur i godt lag! Husk drikke:)

Hilsen trimgruppa