Har du lyst til å dømme håndball??

Har du noen gang sittet på sidelinjen under en kamp og tenkt at det skulle vært dømt annerledes? Vil du lære mer om håndball og samtidig utvikle deg som en leder? Kunne du tenke deg å tjene penger på en hobby? 

Alle som fyller 16 i året man vil begynne å dømme og har lyst, er hjertelig velkomne til å dømme for Grindheim IL! Tidligere dommere er også velkomne til å delta. Man trenger ikke ha noe spesiell bakgrunn for å dømme og trenger heller ikke spille håndball, man får opplæring og oppfølgning av idrettslaget!!

Som dommer får man mulighet til å utvikle seg selv innen håndball. Man får en bedre forståelse for idretten med økt håndballfaglig forståelse. Det å dømme gir deg en mestringsfølelse og man blir trygg på seg selv på banen og utenfor. Grindheim Idrettslag betaler for utstyr og drakt som dommer trenger dersom kontrakt blir skrevet. Alle er hjertelig velkomne til å prøve seg som dommer! 

Kunne dette passe for deg eller noen du kjenner? Eller har du noen spørsmål, ta kontakt med Audhild Flottorp (915 37 701) og Camilla Usland Vasland (906 16 131) innen 1juni for å kartlegge hvor mange vi har til sesongen:)