Håndballspillere født mellom 2000-2003, se her!

Håndballgruppa i Grindheim IL har gleden av å fortelle at vi ha meldt på et U20 lag (juniorserien) sesongen 2020/21. Det betyr at vi satser på å kunne gi unge damespillere et tilbud i GIL!

Vi har ikke fått trener helt på plass ennå, og ønsker derfor å si at hvis DU kjenner at det hadde vært gøy å trene et juniorlag eller kjenner noen du kan tipse om ledig trenerjobb, så håper vi DU sier fra til oss i håndball gruppa om det! 😊vi ønsker gjerne å gi et godt tilbud til flotte unge spillere som vil spille for GIL!! Det er trolig fullt mulig med en spillende trener også, om det er ønskelig!

Det er også plass på dette laget til flere som har lyst å spille håndball😊 så er du født mellom 2000 og 2003, eller kjenner noen i denne aldersgruppen, som vil spille håndball? Da er du mer enn velkommen til å ta kontakt med Grethe i Håndballgruppa på tlf 90990881😊