Politiattester

Politiattest
Grindheim idrettslag er helt avhengig av tillit fra foreldre og foresatte, idretten skal være et trygt sted for alle. Derfor sender vi i disse dager ut informasjon og liste til alle gruppelederne og ber om hjelp til å samle inn Politiattester fra alle ledere og trenere. Ordningen omfatter trenere, instruktører og lagledere som skal ha direkte kontakt med mindreårige eller mennesker med utviklingshemming. Dette gjelder også trenere / ledere som er mellom 15 og 18 år. For mer informasjon, se på Norges idrettsforbund sin side om Politiattester.

Dersom du har gyldig attest (nyere enn tre år) vil det være til stor hjelp om du viser den til gruppelederen ved første anledning.

Søke om Politiattest
Framgangsmåten for å søke om attest avhenger om du er over eller under 18 år.

Men før du begynner må laste ned og skrive ut «signert bekreftelse fra GIL«. Fyll inn ditt navn og fødselsdato (trenger ikke alle 11 siffer).

Er du over 18 år kan du søke elektronisk. Skann inn bekreftelsen fra GIL og last opp. (Om du ikke har tilgang til skanner kan du ta bilde med mobiltelefonen)

Er du mellom 15 og 18 år må du  fylle ut skjema på pc og skrive ut på papir. Søknaden må også signeres av foresatte og sendes til Politiet per post sammen med bekreftelse fra GIL og kopi av legitimasjon.
Sendes til:
Politiets enhet for vandelskontroll og politiattester
Postboks 113
9951 Vardø

Håper på forståelse for arbeidet med attestene.

Er det noe som er uklart eller noe vi kan hjelpe til med, ta gjerne kontakt.