Padelhall på Byremo?

Postet av Grindheim Idrettslag den 6. Feb 2023

Er det ønske om Padelhall på Byremo? Kom på Gil Årsmøte torsdag 9. februar kl 18.00 og si din mening:

Vi oppfordrer deg til å komme på Årsmøte nå på torsdag. Det blir lagt opp til samtale angående Padelhall. Vi ønsker innspill til om dette er noe GIL medlemmer ønsker at styret skal jobbe med. Det handler om størrelse på eventuelt bygg og antall baner. Og hvordan det skal organiseres med hensyn til hvem som er byggherre og hvem som skal drifte det. Det må jobbes frem et grensesnitt mellom Byremo Kulturbygg og GIL.


Årsmøte

Postet av Grindheim Idrettslag den 2. Feb 2023

Velkommen til årsmøte torsdag 09.02.23 klokka 18.00 i nytt klubbrom i hallen.
KARUSELLRENN PÅ VERDAL

Postet av Grindheim Idrettslag den 2. Feb 2023

Det blir skirenn på torsdager, 2.2, 9.2 og 16.2! ALLE er hjertelig velkomne: barn og voksne, fra Eiken og andre steder!! Påmeldingsfrist, renndag kl 15.00. 


Meld deg på via denne linken: 
Pris: 40 kr pr. deltager pr. gang. 
Betaling på vipps, ta gjerne med kvittering og vis frem. 
Vipps: 501241


Det blir åpen kisok!


Fra 17.30 og utover vil barn under skolealder få utdelt nummer og gå hvor de vil og så langt de vil.
Nummerutdeling fra 17.30 for skolebarn og oppover:


Under halvtaket ved skihytta vil deltagerne kunne hente nummeret sitt ut fra påmeldingslisten. Det vil si at deltagerne må si sitt navn og få ett forhåndsbestemt nummer ut fra sin aldersgruppe. 
Kl 18.00 starter 1. Klasse og oppover fortløpende. 


Det er viktig at løperne er klare ved startstreken i god tid før starten går. Starten går ut fra startnummer, følger klassetrinn og starter fortløpende med 30 sekunder mellomrom. Dersom barne ikke rekker starten sin, blir barnet satt inn ett sted med ledig starttid. Dersom noen vil gå uten tidtaking, er det fullt mulig. Det er bare å gi beskjed ved utdeling av nummer. En kan da velge å starter når en vil eller bli starta slik som de andre barna!


Vi håper på skiglede, innsats og heiarop! 😊🥳