Topptur 2024 - fellestur

Postet av Grindheim Idrettslag den 28. Apr 2024

Fellestur mandag 29.04.24

Ukas felles gåtur går til Osen. Det blir felles avreise fra "krysset" på Byremo (ved tannlegekontoret) kl. 18.00. Turen går i et tempo som passer alle.

Osen: 112moh

"Lett tur på sti mot sørenden av Øvre Øydnavatn."




Nybegynnerkurs i kart og kompass

Postet av Grindheim Idrettslag den 23. Apr 2024


Det vil bli arrangert nybegynnerkurs i Orientering på Byremo mandag 29.04 og 06.05 med Lars Peder Vaaje som instruktør. Tidspunkt: 18:00 - 20:00

Kurset vil bestå av en teoretisk del der vi går gjennom hva de enkelte tegnene på kartet betyr (hvordan vi skal forstå kartet) og hvordan bruke kompasset etc. Dette vil foregå i klubbrommet i Byremohallen 29.04. Idrettslaget har kart og kompass til utlån.

Den neste kvelden (06.05) er vi ute og prøver ut dette i praksis.

Vi har satt av to timer 18.00-20.00 begge kveldene, men andre kvelden vil Lars være tilgjengelig noe lenger om det er bruk for det.

Kurset passer for barn (8 år og oppover) og voksne. For barn i barneskolealder ønsker vi at de kommer sammen med en voksen.

Dette er en fin aktivitet å gjøre sammen med både voksne og barn😊

Håper dette er av interesse for mange. Kunnskap om kart og kompass er nyttig om du ønsker og starte opp med orienteringsløp eller om du skal ferdes i skog og mark.

Ved spørsmål kan Anne Ågedal kontaktes. Tlf: 99229872

Arr: Trimgruppa GIL




Mandagstrim

Postet av Grindheim Idrettslag den 22. Apr 2024

I dag blir det ikke mandagstrim i gymsalen. Vi oppfordrer alle til å være med på gåtur til Storefjell istedenfor. Oppmøte på krysset kl. 18.00. Det blir mulighet for å kjøpe turkortet på turen.

Siste mandagstrim i gymsalen før sommeren blir neste mandag kl. 18.30 som vanlig.




Topptur 2024

Postet av Grindheim Idrettslag den 21. Apr 2024

Årets toppturkort er klare!

Hvis du ønsker å gå toppene og få en unik kopp i premie må du kjøpe kortet og levere det med klipp innen 1. oktober.


I år ønsker vi å prøve ut felles gåturer med en ny tur/topp hver uke. Hver mandag framover kan de som ønsker å være med møte på "krysset" på Byremo kl. 18.00, så samkjører vi derfra. Første tur, mandag 22.04, går til Storefjell i Vårdalen. Anne vil ha med kort for salg til de som ønsker å kjøpe.


For de som ønsker å registrere turene digitalt er det fra 1. mai mulig å laste ned "Stikk UT!"-appen og registrere seg gratis der. Denne registreringen gir ikke mulighet for kopp. 

Det er selvfølgelig mulig å være med på begge deler:)


Kort legges ut for salg på Grindheim Bil og Mek i løpet av mandag 22.04. Det er også mulig å kjøpe kort direkte av Kristin eller Anne.


Håper det blir mye aktivitet i de flotte turløypene!





Sykkeltrim

Postet av Grindheim Idrettslag den 15. Apr 2024

Ny vår, nye muligheter:)

Vi starter opp igjen med sykkeltrim på onsdagene. Avreise fra Joker Byremo kl. 18.00.

Hvor turen går bestemmer vi når vi møtes litt før kl. 18.00. Turene går på asfalt ihvertfall nå i begynnelsen. Både lengde og tempo på turen passer alle de som er med, så her er plass til alle! Blir vi mange med ulike ønsker er det også mulighet for å dele gruppa. Fokus er på bevegelse i frisk luft og sosialt lag!

Husk hjelm:)

Håper vi ses!

Trimgruppa