Oppstart spinning

Postet av Spinning den 5. Okt 2022

Onsdag 12. oktober starter vi opp igjen med spinning:)

Spinning er et tilbud til voksne medlemmer i GIl. Det er mulighet for å ha et par prøvetimer hvis du ikke er medlem og er usikker på om det er noe for deg.


Timene passer for alle uansett form eller tidligere erfaring med spinning! Instruktørene har opplegget for timene, men det er du selv som styrer din egen motstand. Spinning er en effektiv og skånsom treningsform.

Timene starter kl. 19.00, men som regel gis det mulighet til å komme en halv time før for å sitte og trø. og bli god og varm.


Påmelding til den enkelte time vil legges ut på hjemmesida og det vil bli delt link på Facebook. Påmelding åpnes kl. 06.00 samme dag som spinninga er. Vi har 10 sykler, og hvis det skulle bli fullt på noen timer oppfordrer vi til å sette seg på venteliste. Hvis interessen er stor har vi mulighet til å sette opp to timer etter hverandre.


På spinning trenger du: flaske med vann, joggesko eller sykkelsko og et håndkle.


Håper vi ses!

Hilsen trimgruppa
Spinning avlyst

Postet av Spinning den 23. Mar 2022

I dag har vi dessverre vært nødt til å avlyse spinningen pga mangel på instruktør...

Vi oppfordrer alle til å heller ta seg en sykkeltur ute i det fine været:)

Trimgruppa

Color Line Tour 2022

Postet av Spinning den 6. Mar 2022

Den 28. mai går årets fineste sykkeltur av stabelen.

Vi er noen syklister på Byremo som syns det hadde vært gøy å samle en gjeng fra Byremo og omegn til å sykle turen oppover Setesdal.

Høres dette ut som noe du eller noen du kjenner ville vært interessert i? Ta kontakt med Kristin Hartvedt på tlf 99 53 94 63 eller på messenger.

Trimgruppa GIL
Spinning avlyst

Postet av Spinning den 22. Feb 2022

Det blir ikke spinning onsdag 23/2. Oppfordrer alle til å få med seg foredraget til Ada Sofie Austegard i Ballhallen kl. 19.00.

Trimgruppa