Håndball sesongen 21/22

Postet av Grindheim Idrettslag den 14. Mar 2021

Lyst å spille håndball neste sesong – 21/22? 


Hei alle håndball spillere i Grindheim og andre som har lyst å spille!                                    . 

Vi vil få takke dere alle for god innsats, i en sesong 20/21 som har vært veldig spesiell grunnet Covid 19! Det har blitt få kamper, og treninger fra og til..

Vi i håndball gruppa har begynt planlegginga av neste sesong. Vi håper den ikke preges av Covid 19, men heller av håndball! 

Vi må melde på lag innen 30.april. Etter det kan vi ikke melde på flere lag, og må betale bot dersom vi må trekke lag. Derfor er det viktig for oss å kartlegge best mulig for å melde på «rette lag», slik at vi kan gi best mulig tilbud. Vi trenger derfor en bindende påmelding for neste sesong allerede innen 28. mars 2021. Vi håper alle har lyst å fortsette! Og kjenner du noen, eller hører om noen som ønsker spille håndball, så spre det glade budskap og si de må melde sin interesse;)

For at vi skal kunne lage en oversikt trenger vi at dere sender en sms om du ønsker å være med å spille håndball neste sesong.

Gi tilbakemelding til Anita Ro på telefon: 97110703 eller Grethe Tveit Pettersen på telefon 90990881 innen 28. mars 2021.

Hilsen håndball gruppa i GIL ved Anita Ro, Kristin Pytten, Norunn Tveit og Grethe Tveit Pettersen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.