Nordsjørittet

Postet av Grindheim Idrettslag den 30. Mar 2023

Bilde fra arrangørens nettside

 

BLI MED PÅ NORDSJØRITTET LØRDAG 10.JUNI

På bildet ser du syklister fra Grindheim il 2022 Arrangørens innledning og løypebeskrivelse:
"Nordsjørittet er Norges nest største sykkelritt og vårens vakreste eventyr for folk flest! Rittet arrangeres andre lørdagen i juni (med unntak av når dette kolliderer med pinsen) og passer for alle - det er en fin styrkeprøve  og et godt treningsmål for å komme i form. 

Løypebeskrivelse 

Nordsjørittet er et 88 km langt terrengsykkelritt som går mellom Rogalandsbyene Egersund og Sandnes. Løypen går gjennom storslått natur; kystlandskap, strender, skog, landbruksområder, hav, hei, koselige tettsteder og byer. "

Løypekart : https://ridewithgps.com/routes/39554063


Syklister fra distriktet har deltatt i flere år. Til årets ritt er det foreløpig påmeldt 7 deltakere, 5 menn og 2 kvinner. Rittet starter på formiddagen, vi har tidligere startet mellom 1030 og 1100. Vi ordner felles transport og reiser fra Byremo ca kl 0700. Enten er vi heldige å få med sjåfør som kjører til Sandnes eller så må vi ta buss tilbake til startpunkt i Egersund, dette ordner vi seinere. 

Vi melder oss alltid på i samme lag – Grindheim – det gjør at vi starter på likt. Vi pleier å sykle sammen og dele på å dra, vi passer på å få alle med. Om en eller flere vil sykle for seg sjøl er det selvfølgelig lov, du bestemmer selv tempo og ambisjoner. Etter Tubakken, 68 km, pleier det å være fritt fram til mål, da deler laget seg naturlig opp etter hvor mye saft der er igjen i beina – men ingen skal trenge å sykle aleine hvis de ikke ønsker det. 

Vi håper flere har lyst til å være med ! Sjekk ut informasjon på Nordsjørittet sin egen hjemmeside http://www.nordsjorittet.no/ .   Er det noe du lurer på, eller trenger hjelp med påmelding:

Ta kontakt med Anne 99229872 eller Kristin 99539463 i Trimgruppa,   eller Ove, Karl Henning, Oddvar, Lars Peder eller Espen W. 

Under finner du link og koder til lagets påmeldingsside i OnReg:

Link: https://secure.onreg.com/onreg2/front/step1.php?id=5897


Brukernavn: grindheim

Online passord (deltaker): grindheim2023Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.